Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.
Kto je online
Hostí online 4

Užívateľov online 0


Celkom členov: 8
Najnovší člen: Marek
Témy fóra
Najnovšie diskusie
Najhorúcejšie témy
  • Žiadne témy

Údený pstruh

Naposledy aktualizované 5 rokov pred
L
Údený pstruh je veľká lahôdka, málokto vie nechať rybu nedojedenú Smile

Pustil som sa do stavby udiarne a údil prvé pstruhy.
krmimpstruha.6f.sk/infusions/gallery/photos/24112014149.jpg

1) Vypitvané ryby naložíme do nálevu (10 dkg soli na 1 liter vody).
2) Ryby necháme v náleve min. 16 hodín
3) Po uplynutom čase ryby vyberieme, umyjeme a sušíme až kým koža nieje na dotyk ako papier. (Na sušenie používam klasický ohrievač vzduchu - ryby zavriem do udiarne spolu s ohrievačom a suším)
krmimpstruha.6f.sk/infusions/gallery/photos/05122014173_1.jpg

4) Ryby údime 5 hodín a 30 minút na bukovom dreve pri 35-50°C
krmimpstruha.6f.sk/infusions/gallery/photos/05122014174.jpg
krmimpstruha.6f.sk/infusions/gallery/photos/05122014178.jpg


krmimpstruha.6f.sk/infusions/gallery/photos/06122014190.jpg
krmimpstruha.6f.sk/infusions/gallery/photos/21122014215.jpg
Dobrú chuť Smile
Vy môžete zobraziť všetky vlákna v tomto fóre.
Vy nemôžete začať nový diskusný príspevok v tomto fóre.
Vy nemôžete odpovedať v tomto diskusnom vlákne.
Vy nemôžete začať v anketu v tomto fóre.
Vy nemôžete na tomto fóre nahrať prílohy.
Vy nemôžete stiahnuť prílohy v tomto fóre.
Moderátor: Administrátor
Prihlásenie
Ešte nie ste členom? Kliknite sem a zaregistrujte sa.